Bobbi op de groep

Hallo Bobbifans, 

Wat leuk dat jullie interesse hebben in ons nieuwe VVE pakket Bobbi op de groep.
Momenteel zijn we bezig met het afronden van de folder en website, maar de volgende informatie willen wij graag met jullie delen.

Voor wie?

Bobbi op de groep is bestemd voor alle pedagogisch medewerkers op kinderdagverblijven en peuteropvang en ook voor gastouders die graag veel inbreng willen hebben in hun werk. Bobbi op de groep is een ideaal hulpmiddel om je eigen inbreng en creativiteit te combineren om zo tot de leukste activiteiten te komen.

Waarom Bobbi op de groep?

Er is binnen het vak van pedagogisch medewerker al heel veel ervaring en professionaliteit, maar voorop staan meer tijd, spelen en samen zijn met de kinderen.
Het pakket Bobbi op de groep biedt veel ruimte om zelf de ontwikkeling van het kind te kunnen volgen en het kind te kunnen monitoren op eigen snelheid. De kinderen worden niet gekoppeld aan een vastgelegd ontwikkelingsniveau maar aan het beheersen van vaardigheden. Doordat Bobbi midden in de belevingswereld van peuters staat, ontstaan er veel herkenbare situaties en activiteiten. Hierdoor kunnen alle kinderen participeren en zich ontwikkelen. Door een vertrouwde, taalrijke en stimulerende omgeving te creëren zullen alle kinderen zich aangetrokken voelen om zichzelf uit te dagen.

Het pakket

Bobbi op de groep is een gecertificeerd en zeer volledig product met veel multifunctionele materialen en tal van mogelijkheden. Via de site van Bobbi Educatief kun je het pakket bestellen zodra deze online is.

Inhoud van het pakket:

·         De themadoos

·         Doelen- en activiteitenkaarten (digitaal)

·         Planning- en observatielijsten (digitaal)

·         Vertelplaten A3 formaat 6 thema’s

·         De handpop Bobbi

·         Woord-, kleur-, kijkplaten (digitaal)

·         Dagritmekaarten

·         Stickervellen

·         Knuffelvriendjes van Bobbi (Ollie, Stip, Muis, Giraf, Eend)

·         Optie tablet (iPad)

·         Website om informatie, inspiratie en wensen te delen

Prijzen:

Het totaalpakket Bobbi op de groep kost € 499,00 (ex. btw en verzendkosten). Een iPad mini is verkrijgbaar voor € 375,00 (ex. btw en verzendkosten). Het programma implementeren door een adviseur van Actief Leren Spelen kost € 295,00.

Losse producten:

De volgende producten zullen los verkrijgbaar zijn via de site van Bobbi Educatief zodra deze online is.

De handpop Bobbi
De knuffelvriendjes van Bobbi (Olie, Stip, Muis, Giraf, Eend)

Beide producten zullen € 39,99 gaan kosten.

Toekomstvisie

Doormiddel van interactie, contact en inspiratie van de gebruikers zal het pakket zich blijven ontwikkelen. Zo blijft het aansluiten aan de wensen van de kinderen en de gebruiker.
Nieuwe thema’s, dagritmekaarten, stickers en nog tal van andere ideeën horen we graag via de facebookpagina, Instagram of de website.

Voor onze Bobbivolgers

Om jullie alvast een idee te geven hoe leuk het is om op de groep te gaan spelen met Bobbi sturen we in een aparte mail de allernieuwste kleurplaten.

Veel plezier met Bobbi en misschien tot snel.

Team Bobbi Educatief