Nieuwe ontwikkelingen

Nadat geïnteresseerden via de mail info@bobbi-educatief.nl informatie hebben opgevraagd, kwamen ook de eerste reacties binnen. Hier zijn wij heel erg blij mee want het programma moet de gebruiker dienen en alleen met meedenken kunnen wij het vormen. Een aantal gastouders gaven aan dat het bedrag van   € 499,00 (exclusief btw en verzendkosten) te groot is om in één keer te betalen. De vraag om de mogelijkheid tot een gespreide betaling of abonnement  werd gesteld. Als team zijn we gaan kijken naar de mogelijkheden. Hieruit is de beslissing gekomen om voor particulieren en zelfstandigen (gastouders) een betalingsregeling van 5 termijnen te maken. Dit betekent dat er een termijnbedrag van € 110,- in rekening gebracht wordt. Het totaalbedrag is dan  € 550,- (exclusief btw en verzendkosten inclusief administratiekosten). Hiermee hopen we dat alle Bobbi liefhebbers samen kunnen gaan spelen.

Vorderingen met Bobbi op de groep en de website.

De lancering komt in zicht! We zijn druk bezig om de website aan te passen na aanleiding van de laatste ontwikkelingen. Het ziet ernaar uit dat we 21 augustus de druk op de knop kunnen geven en online gaan. Zet de datum in je planning en breng op deze dag een bezoek aan de website. Hier kan je meer informatie vinden over het programma Bobbi op de groep en natuurlijk direct het programma bestellen.

Peutergroep Het Fonteintje in Reeuwijk

De afgelopen maanden hebben de kinderen van peutergroep Het Fonteintje in Reeuwijk samen met de juffen al mogen spelen met Bobbi. Ze hebben veel plezier gehad en veel ervaringen

opgedaan. Alle kinderen konden het verhaal goed volgen door de grote vertelplaten. Samen met Bobbi knuffelen, kleuren, spelen en verkleden bracht ze veel plezier. Ook de papa’s en mama’s vonden het leuk om Bobbi op de groep te zien. Er zijn namelijk veel kindjes die thuis ook boekjes hebben met de avonturen van Bobbi en er zijn zelfs kinderen met een knuffel van Bobbi. De dagritmekaarten boden veel duidelijkheid en structuur in de groep en een mooie sticker van Bobbi wilde iedereen wel hebben.
Voor de juffen was het heel makkelijk om samen met de kinderen een thema te beleven met Bobbi. De formulieren en uitwerkingen zijn compact en gebruikersvriendelijk. Niet te veel tekst, goede informatie en concrete handvatten om zo aan de slag te gaan. En zoals wij graag willen van de Bobbifans kregen we van de juffen ook nog wat goede ideeën. Tips voor nieuwe thema’s, dagritmekaarten en nieuwe producten gaven ze ons mee. Nadat we twee keer op visite zijn geweest en gezien hebben hoe de groep Bobbi heeft omarmd hopen we dit ook op andere plekken te ervaren. We bedanken alle kinderen en de twee juffen voor het delen van hun speelplezier en tips.

Team Bobbi Educatief