Sinterklaas vieren met Bobbi-beer

De Sint is weer in ons land, een spannende tijd voor peuters en kleuters. Bobbi-beer helpt kinderen alles rondom het sinterklaasfeest herkenbaar te maken. Hier lees je alles over de Bobbi sinterklaasboekjes en bijbehorende posters.

 

Bobbi zet zijn schoen
Monica Maas I € 8,99
ISBN 9789020684483
Bobbi zet voor het eerst zijn schoen. Wat komt hier eigenlijk allemaal bij kijken? Bobbi maakt een mooie tekening voor Sint en zijn pieten, en hij doet er een lekkere wortel bij voor het paard van Sinterklaas. En dan is het wachten maar…

 

 

 

 

 

 

Bobbi viert sinterklaas
Ingeborg Bijlsma & Monica Maas I € 8,99
ISBN 9789020684414
In Bobbi viert sinterklaas maakt Bobbi het hele sinterklaasfeest mee. Hij gaat naar de intocht van de Sint, zet zijn schoen en viert pakjesavond. Bobbi staat heel blij te springen en hij zingt een vrolijk lied. Dan roept Bobbi: ‘Kijk, daar zijn ze! Ik zie Sinterklaas en Piet!’

 

 

 

 

 

 

 

Sinterklaas kijk- en zoekboek
Monica Maas I € 12,99
ISBN 9789020683967
Er is heel veel te zien in Bobbi’s Sinterklaas kijk- en zoekboek. Bobbi mag meedoen met de pietengym en op 5 december krijgt hij een cadeautje. Wat zie je op de stoomboot en tijdens de intocht? Waar slaapt het paard van Sinterklaas? Zoek mee en wijs aan!

 

 

 

 

 

 

 

Bobbi omkeerboek sint / kerst
Monica Maas I € 12,50
ISBN 9789020684292
Een ideale Bobbi-aankoop vlak voor de decembermaand: een bundel van Bobbi viert sinterklaas en Bobbi viert kerst. Keer het boek op de helft ondersteboven en het volgende boek verschijnt!

 

 

 

 

 

 

 

Download de Bobbi aftelkalender hier.

Download de poster bij Bobbi zet zijn schoen hier.

Download het Bobbi pietendiploma hier.

Klik hier om de posters bij het kijk- en zoekboek te downloaden.

Klik hier om de Bobbi sinterklaas kleurplaten te downloaden.

 

Delen op social media