Download Bobbi Posters

Download hier gratis Bobbi-posters
Monica Maas heeft bij verschillende Bobbi-boeken posters gemaakt die je hieronder gratis kunt downloaden om thuis uit te printen. Wil je liever een poster op posterpapier? Kijk dan eens bij de posters in de Bobbi-webshop.

 

Download hier de poster bij ‘Bobbi naar de speeltuin’

Heb jij Bobbi naar de speeltuin voorgelezen? Blijf dan in de sfeer van dit vrolijke boek en hang de bijbehorende poster op. Hoe je de poster downloadt? Klik op onderstaande afbeelding, de poster verschijnt dan in groot formaat in je scherm. Print hem uit in kleur en hang hem aan de muur!

Lees meer

Download gratis het pietengym-diploma van Bobbi

Op veel basisscholen is het is een jaarlijks terugkerend onderdeel van de decembermaand: pietengym! Voor alle Bobbi-fans heeft Monica Maas een vrolijk Bobbi-pietengymdiploma gemaakt. Download het Pietendiploma Bobbi gratis door op onderstaande afbeelding te klikken.  

Lees meer

De leukste kerstkalender van Bobbi

Bobbi maakt natuurlijk de leukste kerstkalender! Gezellige dagen voor kerst? Zeker met deze superleuke kerstkalender van Bobbi gemaakt door Monica Maas.  

Lees meer

Download drie posters uit het Sinterklaas kijk- en zoekboek

Het Bobbi Sinterklaas kijk- en zoekboek is verschenen! Het is een lekker groot boek met kartonnen pagina’ s, om samen uren in te kijken. Superleuk in de aanloop naar 5 december. De periode waarin Sinterklaas in het land is, is misschien wel de spannendste tijd van het jaar voor veel peuters en kleuters. Ook Bobbi […]

Lees meer

Bobbi viert Sint-Maarten: poster en lampion

Heb je Bobbi viert Sint-Maarten gelezen? Dan vind je het vast leuk om de bijbehorende poster boven je bed te hangen of om een Bobbi-lampion te maken! Wil je de poster bij Bobbi viert Sint-Maarten downloaden? Klik dan op de afbeelding van de poster. De download start dan automatisch. Maak een Bobbi-lampion! Ga jij op […]

Lees meer