Knutselen

Knutselen doe je met Bobbi
Ben je fan van Bobbi en heb je zin om lekker samen creatief bezig te zijn? Ga dan aan de slag met één van onderstaande Bobbi-knutselprojecten!

Heb je meer zin om te kleuren? Kijk dan eens naar de Bobbi kleurplaten. En kijk hier als je de Bobbi-puzzel wilt maken.

 

Maak je eigen Bobbi-tuintje!

Haal buiten naar binnen met je eigen Bobbi-tuintje. Hoe je net zo’n tuintje maakt? Dat is helemaal niet moeilijk. Wat je nodig hebt voor je eigen Bobbi-tuintje: – Een ondiepe bak of schaal – Potgrond – Polletje gras en/of madeliefjes – Tuinkerszaadjes – Een bakje dat als vijvertje kan dienen – Zand – Steentjes of […]

Lees meer

Print hier het Bobbi-knipdiploma uit

Nu in de boekhandel: het nieuwe Bobbi-boek Bobbi naar de kapper. Een leuk en vrolijk voorleesboek over iets waar niet alle peuters dol op zijn. Heb je samen Bobbi naar de kapper gelezen, dan is het kappersbezoek alweer een heel stuk minder spannend, want Bobbi laat zien dat het bij de kapper erg gezellig is. […]

Lees meer

Maak een Bobbi-kijkdoos

Zin om lekker samen te knutselen? Dat kan met dit Bobbi-kijkdoos-knipvel! Download het knipvel door op een van onderstaande afbeeldingen te klikken. Print het vel uit en plak het op stevig papier of karton. Knip de afbeeldingen ruim uit en plak ze in een (schoenen-)doos. Maak er een mooi feestje van!

Lees meer

Download gratis het pietengym-diploma van Bobbi

Op veel basisscholen is het is een jaarlijks terugkerend onderdeel van de decembermaand: pietengym! Voor alle Bobbi-fans heeft Monica Maas een vrolijk Bobbi-pietengymdiploma gemaakt. Download het Pietendiploma Bobbi gratis door op onderstaande afbeelding te klikken.  

Lees meer

De leukste kerstkalender van Bobbi

Bobbi maakt natuurlijk de leukste kerstkalender! Gezellige dagen voor kerst? Zeker met deze superleuke kerstkalender van Bobbi gemaakt door Monica Maas.  

Lees meer